В Івано-Франківському спортивному ліцеї в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?” ініціативи першої леді Олени Зеленської, завдяки співпраці заступника голови ОДА Людмили Сірко та регіонального координатора Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?” Лариси Підвербецької відбувся захід “Стійкість молоді – сила нації”.
Метою заходу є привернення уваги та популяризація відповідального ставлення до свого ментального здоров’я – психічного та фізичного здоров’я, покращення психоемоцйного стану, надання базових знань про першу психологічну самодопомогу, перезавантаження, допомога у подоланні стресу, спричиненого війною, шляхом залучення до різноманітних активностей.
Учні, разом з організаторами заходу взяли участь в активній руханці, пройшли цікаві опитування, позмагались у дружніх естафетах, психологічно та фізично відпочили.
Бути здоровим – значить бути щасливим, веселим, життєрадісним, адже здоров’я – це дорогоцінний скарб, який потрібно берегти.
На зображенні може бути: 1 особа, займається бойовими мистецтвами та текст
Можливо, це ‎5 людей та ‎текст «‎11で限5 ослабити У, уяви едмет, дихай, гортаеш едмет ям Щоб вол.ктися поганих МОК, опи ЬнО IET Щоб васпокойтися, схрести на грудях яд1 телик знатисянш скануй скануй-код -код Щоб переключити МОЗОК: знайди в просто навколо ЩОсь зелене, червоне, ине, жовте, биле ЩО baw.u 는 сили! كله дизнатися HWi способы покрашит ити СВИЙ стан, скануй QR -код USA 0袋. NU 8 USAB كله и ИЯКТ జమಹచు w မသား USAID こはこ бимсъ‎»‎‎ в стилі попарт
На зображенні може бути: 10 людей, люди грають у волейбол, люди займаються бойовими мистецтвами та текст «แไอดี ITHCL Ha»